psiholog

Moderator: admin

psiholog

Postby magic on Fri Feb 13, 2009 9:47 am

buna ziua. sunt din roman, am 23 ani. am terminat in 2008 fac de litere. cand am absolvit as fi vrut sa fac master in psihologie, dar nu am avut cum deoarece la psihologie la master se cere si fac de psiho. acum fac master la marketing dar nu sunt multumita...adica simt ca nu este ceea ce mi-am dorit. am gasit un master la psihologie la univ. titu maiorescu, pe care as avea cum sa-l fac si fara fac de psiho, dar nu stiu cum sa procedez dupa aceea.adica: eu as vrea sa devin psiholog, sa pot sa am un cabinet, sa ajut oamenii, si nu stiu daca acest master, in eventualitatea in care l-as face, ar putea sa-mi ofere asta.masterul se numeste psihologia resurselor umane. va rog daca puteti sa ma indrumati, sa-mi spuneti daca aceasta este o cale buna pentru meseria pe care mi-o doresc, deoarece nu as vrea sa iau de la capat facultatea de psiho si apoi sa fac master.daca nu, poate imi puteti da o alta idee cum as putea sa ajung unde imi doresc. am incercat sa ma informez pe copsi dar nu prea m-am lamurit. astept raspuns de la dvs. va multumesc.
magic
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:39 am

Re: psiholog

Postby admin on Fri Feb 13, 2009 11:15 am

Buna ziua!

Din pacate, acel master nu are cum sa va ofere dreptul de a fi consilier psihologic sau psihoterapeut. Este nevoie sa faceti facultatea de psihologie si apoi sa va formati intr-un fel de terapie sau in consiliere psihologica.
Nu pot sa va spun decat ca merita, daca simtiti ca asta ati vrea sa faceti.

Succes!
Psihoterapeut Gabriel Dinu
www.psihosolutii.ro
admin
Site Admin
 
Posts: 49
Joined: Wed Jul 23, 2008 2:53 pm

Re: psiholog

Postby adriana niculai on Mon May 31, 2010 3:54 pm

buna ziua, sunt anul 2 la psihologie si ma gandesc cu groaza ce voi face dupa ce voi termina facultatea.v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu niste informatii despre pasii ce trebuiesc urmati.Am inteles ca orice domeniu as alege pe plan psihologic am nevooie de avizul de libera practica.Dar cum se obtine acesta?Pe cine sa intreb si ce sa fac(eu fiind din Constanta).Incerc sa aflu cat mai multe informatii,dar fiecare vorbeste pe limba lui si nu inteleg nimic concret.Multumesc
adriana niculai
 
Posts: 1
Joined: Mon May 31, 2010 12:13 pm


Return to Altele

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron