autocunoasterea este baza echilibrului

Moderator: admin

autocunoasterea este baza echilibrului

Postby zexealina on Mon Dec 21, 2009 8:16 am

buna,
ma numesc Alina si vreau sa va impartasesc povestea mea.
pana acum aproximativ 2 ani traiam cu impresia ca totul e relativ ok, iar compromisurile pe care le faceam imi pareau acceptabile. si totusi ceva nu-mi dadea pace : de ce nu pot fi eu insami, si trebuie sa ma "pseudo-transform" pentru a fi iubita de cei din jur ?... divergentele cu prietenul, cu mama, cu colegii de la birou ma afectau, insa le consideram normale, inerente. din dorinta foarte mare de a ma cunoaste si intelege, si prin imprejurari favorabile, am cunoscut-o pe Adina Demian, psihoterapeut. astfel a inceput un proces minunat si nu usor :) de intelegere a relatiilor inter-umane. Adina m-a ajutat sa inteleg ca acele compromisuri de care vorbeam mai devreme nu erau deloc marunte, doar ca nu constientizam pe deplin insemnatatea lor.
am fost foarte placut impresionata de relatia noastra terapeutica, pentru ca imi imaginam a fi altceva (influentata de altminteri de cunostintele care isi dadeau cu parerea, fara a merge vreodata la psiholog :) ). ea mi-a dat increderea sa fiu eu insami, sa traiesc viata asa cum cred eu de cuviinta, nu cum imi spun cei din jur. si totodata sa imi asum deciziile si responsabilitatea actelor mele.
de asemenea in urma discutiilor cu Adina am decis sa reiau legatura cu tatal meu, dupa o absenta a acestuia din viata mea de 20 ani. mentionez acest fapt pentru ca a fost (si este) una dintre schimbarile din viata mea care mi-a adus un plus de echilibru.
pot spune acum ca sedintele de terapie alaturi de Adina au fost una dintre cele mai inspirate investitii in mine, cu multiple efecte benefice pe termen lung. as vrea cu acest prilej sa-i multumesc inca o data pentru sprijin !
toate cele bune,
Sarbatori Fericite !
zexealina
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 02, 2009 11:31 am

Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron