by iami_iami on Tue Jun 22, 2010 1:55 pm
In momentul in care am luat contact cu Gabi sufeream de un cocktail de simtome regasite in titlul acestui topic. Senzatiile erau coplesitoare, incepand de la atacuri de panica, tremur, frica de a sta singura, stari de voma, ameteli, lipsa sperantei de a ma insanatosi, lipsa dorintei de a mai trai, respectiv ganduri obsesive, acestea speriindu-ma cel mai tare. A fost extrem de greu pentru ca am (aveam) o cariera in fata (aveam 30 ani) si-mi doream din tot sufletul sa nu se sfarseasca asa, gand ce ma ameninta de cateva ori pe zi. Depresia era prietena mea zilnica, insa nu doar ea. Am inceput psihoterapia in luna februarie, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, ca dupa aceea si cu ajutorul medicatiei sa raresc sedintele incet. Acum din fericire dupa aproape 5 luni ma simt foarte bine, ma bucur de viata, simtomele pot spune ca au trecut, insa continui sa iau medicatie, iar sedintele s-au rarit la 1 data pe luna. Este atat de bine cand in sfarsit poti sa respiri. Apelati cu incredere la ajutor de specialitate pentru ca nu suntem singuri si putem fi ajutati. Multa sanatate!