Page 1 of 1

psihoterapia functioneaza

PostPosted: Thu Jul 19, 2012 6:40 pm
by Ambrose
Eu personal am avut probleme cu atacuri de panica, anxietate si scenarii negative care se repetau in mintea mea. Am ezitat sa ma duc la psihoterapeut pentru ca am crezut ca vor disparea de la sine si pentru ca ma gandeam ca poate nu voi da peste unul bun.
Dar dupa ce am facut sedinte cu Irina Paraschiv, careia ii multumesc pentru ajutor, am observat o schimbare in bine, in sensul ca nu mai am atacuri de panica, iar scenariile negative le pot opri imediat ce incep.
Daca aveti o problema de acest gen si aveti dubii, nu le dati ascultare ci va sfatuiesc sa incercati sa urmati psihoterapie, altfel veti continua sa suferiti aiurea.
O viata linistita merita banii.

Re: psihoterapia functioneaza

PostPosted: Sun Jul 22, 2012 12:28 pm
by Psih Irina Paraschiv
Buna Ambrose,

Ma bucur foarte mult ca ai hotarat sa impartasesti experienta ta pe acest forum. Cu siguranta ca va ajuta si alte persoane care se confrunta cu stari semanatoare celor prin care ai trcut tu sa apelez a ajutor.

Cat despre progresele facute de tine, te felicit pentru acestea si ma bucur ca folosesti instrumentele din terapie in situatiile de zi cu zi, acestea ajutandu-te sa te simti mai bine si sa te bucuri de viata.

Sper sa auzim de bine in continuare!
O zi frumoasa!
Psihoterapeut Irina Paraschiv
0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro