Page 1 of 1

stare de anxietate si atacuri de panica

PostPosted: Wed Aug 28, 2013 4:25 pm
by ilieadrian19
Buna ziua. Ma numesc Adrian si am 28 ani. De trei ani de zile ma confrunt cu atacuri de panica si stari de anxietate.Simptomele sunt:senzatia de lesin, ameteala usoara, inima bate foarte tare iar cand ajung in locuri noi, pe munte de exemplu apar imediat. Am fost de cateva ori la urgenta dar mi au spus ca nu am nimik. Analizele regulate nu arata nimic.

Re: stare de anxietate si atacuri de panica

PostPosted: Thu Aug 29, 2013 4:29 pm
by Vtudoroiu
Salut Adrian! Tocmai i-am trimis fratelui meu cateva linkuri cu topicuri despre panica si anxietate, asa ca pot foarte bine sa ti le recomand si tie, mai ales ca ai exact ce aveam si eu acum aproape un an.
Banuiesc ca ai citit pe acest forum topicurile despre frica, panica si depresie, asa ca iti recomand unele de pe un site unde sunt aceiasi psihologi, insa au un program structurat sa-i ajute pe cei cu astfel de probleme. Citeste topicurile de mai jos, despre care eu cred ca sunt f relevante:

- http://www.gandestesanatos.ro/forum/vie ... p?f=5&t=14

- http://www.gandestesanatos.ro/forum/vie ... p?f=5&t=36

- http://www.gandestesanatos.ro/forum/vie ... p?f=5&t=99

- http://www.gandestesanatos.ro/forum/vie ... ?f=6&t=105

- http://www.gandestesanatos.ro/forum/vie ... ?f=12&t=98

Ca sa afli ceva mai multe despre fricile astea, inregistreaza-te pe site si parcurge primele 3 sedinte cu explicatii. Nu te costa nimic( http://www.gandestesanatos.ro/inregistrare). Sa imi scrii si mie cum mai esti. Sper sa te linistesti in curand!
Viorel

Re: stare de anxietate si atacuri de panica

PostPosted: Fri Aug 30, 2013 12:00 pm
by Psih Irina Paraschiv
Buna Adrian,

Imi pare rau sa aud ca te confrunti cu aceste stari - sfatul lui Viorel este foarte bun. Intra in aplicatia online - inscrierea si primele 3 sedinte sunt gratuite - iar acestea te pot ajuta sa intelegei de unde vin aceste stari, care este explicatia senzatiilor neplacute pe care le simti cat si cum poti lucra cu aceste stari asa incat sa le poti controla.

Mult spor si sper sa gasesti ajutorul de care ai nevoie.

O zi frumoasa!

Irina Paraschiv
Psihoterapeut
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
+4 0735 884 103
www.psihosolutii.ro
www.gandestesanatos.ro