Page 1 of 1

foarte confuza...

PostPosted: Sun Nov 21, 2010 2:00 pm
by ingerashnebun
buna. numele meu este ana maria si as vrea sa primesc si eu un sfat de la cineva care se pricepe in discutiile cu oameni. am 19 ani si impreuna cu prietenul meu de 23 de ani avem un bebelus de 7 luni ( nu suntem casatoriti). de la venirea bebelusului nostru pe lume locuim in casa familiei mele. in ultimul timp am avut unele probleme si ne`am certat cam des lucru cunoscut si de familia mea. in urma cu o saptamana prietenul meu a plecat la munca de unde nu s-a mai intors doua zile, apoi intors seara tarziu in stare de ebrietate s-a certat cu mine si cu tatal meu deoarce el a intervenit pentru al calma a luat bebelusul si a plecat la familia lui unde a ramas peste noapte. a doua zi m`a sunat sa merg sa iau bebelusul. acum regreta tot ce a facut si ii pare rau, jura ca se va schimba si sufera foarte mult. imi spune ca ma va sustine cu tot ceea ce vreau sa fac, k va fi langa noi mereu si k nu va mai pune niciodata gura pe bautura ca nici macar nu se va mai uita la ea. eu nu stiu ce sa fac sunt foarte confuza, il vad schimbat si mi-as dori din suflet sa ii mai dau o sansa pentru ca acum nu e vorba doar de noi e vorba si de un bebelus nevinovat care merita sa creasca alaturi de mamica si de taticul lui. problema mea insa e alta familia mea nu este de acord si nimeni de la mine din casa nu il mai vrea langa mine desi nimeni nu sti cat sufar eu din cauza asta. nimeni nu ma intreaba ce vreau eu sa fac cu adevarat si ce`mi doresc eu de la viata toti imi inpun sa fac asa si asa.

as vrea sa mai spun ca la mine in familie a mai avut loc o despartire pentru ca si mama mea a facut la fel m-a luat pe mine si pe sora mea intr-o zi si a plecat cu noi la rudele ei inaintand divortz. tatal meu ne-a castigat si apoi plina de regrete s-a inors inapoi. mai tarziu s-au certat din nou ne-mai plecat de acasa dar certanduse mereu si facand doar ce vroia ea fara sa se consulte cu nimeni. acum tatal meu si sora mea imi spun sa nu ma impac cu tatal copilului meu pentru ca si el va face la fel. dupa ce va veni inapoi se va certa din nou cu noi si va face scandal.

va rog din suflet daca se poate sa ma ajutatzi. am inteles ca se face si consiliere online. daca s-ar putea sa ma ajutati cu un sfat sa imi spuneti ce credeti ca e bine sa fac sa ma mut din casa familiei mele impreuna cu el sau ce e mai bn pentru viitorul meu si al copilului meu.

va multumesc anticipat!