divort

Moderator: admin

divort

Postby ossian on Mon Dec 06, 2010 4:38 pm

Buna seara,
Incep prin a va spune putin, foarte putin despre situatia in care ma aflu. In urma cu 10 luni sotia mea a decis sa ne separam si sa mutat la parintii ei. Actiunea sa petrecut in urma unei crize materiale si sentimentale cu care ne confruntam. Problema am fost in principal eu, recunosc si regret enorm. Aveam un job cu program foarte lejer si am inceput sa prind gustul jocurilor on-line,am neglijat mult treburile casnice si in mare masura si sotia mea sa simtit neglijata, cred ca a inceput sa se simta neapreciata si sa-si faca mii de scenarii in minte si in oarecare masura cred ca sa simtit vinovata de comportamentul meu, lucru deloc adevarat, tin foarte mult la ea si la familia mea, trebuie sa mentionez ca avem impruna isi un baiat de 8 anisori. Ultimele 3 luni in care inca eram impreuna au fost un dezastru, nu am primit plata pentru serviciile facute,au inceput sa sune de la banci, sa ramana facturi restante, cred ca atunci a clacat. Eu eram in asteptarea unui nou job iar cand am primit comfirmarea a plecat...a fost un dezastru sentimental...incepusem sa-mi fac sperante ca situatia se va redresa, dar atunci am primit lovitura.
Am incercat foarte mult sa inteleg ce sa intamplat, la inceput nu realizam ce se intampla, apoi incet incet am vazut per ansamblu despre ce este vorba.
Totodata am incercat foarte mult sa o fac sa inteleaga faptul ca sunt constient de greseala si ca nu o consider vinovata de gestul ei si de unele intamplari din trecutul nostru indepartat, degeaba.
Aveam o banuiala ca unele persoane din viata ei virtuala o influenteaza si cred ca de acolo vine, cred ca si-a facut o relatie de prietenie sau mai mult cu o persoana cu care comunica virtual.
Chiar daca e asa nu o pot invinovati pentru ca eu am fost motivul care a impins-o sa fac acest gest, dar as vrea sa-si dea seama de greseala care o poate comite pentru ca nu vreau ca copilul nostru sa creasca alaturi de persoane straine, iar in afara de asta tin foarte mult la ea, as face orice pentru a redeveni o familie.
As dori sfatul unui specialist, eventual sa-mi puna intrebari in legatura cu lucruri care au relevanta asupra cazului meu.

Va multumesc.


PS Am omis sa va spun ca suntem impreuna de 19 ani, iar anul acesta trebuia sa serbam 10 ani de casnicie, daca are vre-o relevanta.
ossian
 
Posts: 1
Joined: Wed May 26, 2010 3:41 am

Return to Consiliere psihologica si psihoterapie de cuplu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron