by Dafin on Mon Aug 03, 2009 2:08 pm
Buna ziua,
Poate este putin cam neobisnuita problema mea, dar am nevoie de ajutor: Am 31 ani,am avut multe experiente in dragoste si sex, in trecut. Eu de 2 ani iubesc enorm de mult o fata cu mult mai mare de cat mine, acelasi lucru il simte si ea pt. mine.Ea mai mult este plecat din tara datorita serviciului ei, ne vedem cam de 4-5 ori pe an si atunci stam cam 1 saptamana impreuna. Problema mea este ca datorita iubirii enorme,frumoase dar si chinuitoare si devastatoare....pot spune....care i-o port, imi cam piere pofta de sex, iar cand facem dragoste imi piere erectia sau chiar imi lipseste cu desavarsire. Observ ca ca toata atractia catre ea este puternic concentara in jurul inimii si stomacului meu, simt o presiune si o stare de iubire enorma. O strang mereu in brate, o sarut nu ma dezlipesc de ea, numai ca.......nu am impuls erotic,nu am pofta de sex si erectia este serios afectata, mai ales ca ea este fiinta care ar trebui sa-i ofer "tot ce-i mai bun". Cand trebuie sa plece din tara si sa ne despartim ii duc dorul rau de tot, dupa cateva luni ma mai linistesc, atunci erectia mea devine normala, iar cand ne revedem incepe iar sa izbugneasca iubirea puternica,"chinul" si ...problemele de mai sus reapar.
Vreau sa mentionez ca am mai avut exact asemenea probleme acum 7 ani cand am iubit foarte mult o alta fata.
Cum pot scapa de asemenea povara? Va multumesc.