Buna tuturor,
As avea mare nevoie de un sfat!
Din iunie 2008 si pana acum 3 saptamani am urmat un tratament cu Cipralex pentru depresie si atacuri de panica. Chiar daca acomodarea cu acest medicament a fost foarte grea, el m-a ajutat. Incepusem sa simt ca pot detine controlul, mi-am reluat serviciul. In septembrie m-am hotarat sa reduc doza de la 10 mg la 5 mg si am mers pe aceasta cantitate pana acum 3 saptamani. Am crezut ca totul va fi OK, dar de cca 10 zile am niste ameteli ingrozitoare, plang in continuu si am ganduri foarte negre, lipsite de speranta ca va fi din nou bine.
In paralel cu medicamentatia urmez si psihoterapie, care sper sa ma ajute in aceasta perioada.
Intrebarea mea este daca ar fi un lucru bun sa reiau tratamentul medicamentos sau nu....Pe de alta parte ma intreb daca toate starile prin care trec se datoreaza intreruperii Cipralex si vor trece in cateva saptamani, sper eu maxim 2 sau exista riscul de a se inrautati?
De asemenea, daca exista cineva care a trecut prin asa ceva si si-a revenit fara a relua tratamentul, il/o rog mult sa impartaseasca aceasta experienta.
Multumesc mult!