by corina on Wed Aug 06, 2008 12:01 am
Desi imi este greu sa fac asta,va voi povestii o intamplare neplacuta din viata mea.La varsta de 14 ani un barbat a incercat sa ma violeze,a fost o experienta destul de dura,dat fiind ca eram doar un copil. Am scapat de ca prin urechile acului,l-am impins si s-a dezechilibrat.Leam spus parintilor mei,si am scapat de el pentru moment;din pacate am facut prostia vietii mele nu mam dus la politie.Acum sa va povestesc intamplarea: la 14 ani tata mi-a cumparat primul calculator,eram in extaz total dar nu stiam sa-l folosesc,asa ca tata a adus un profesionist sa ma invete-mare prostie ca la adus tocmai p Tinel(numele celui ce a incercat sa ma violeze). Inca de la inceput se lua de mine,ma atingea aiurea,vorbea urat cu mine;pana cand intr-o buna zi a trecut la fapte: desi sotia lui era in camera cealalta a incercat sa ma aiba cu forta,l-am impins si am fugit in gradina.I-am spus mamei si a scapat de el.Toate bune si frumoase,pana cand acum ceva timp a incercat iarasi...Eu eram in masina,un Ford albastru,aprope de liceul "Elena Cuza" din capitala.Eram in sesiune si ca sa ma relaxez am plecat cu o colega de-a mea la sora ei la liceu,fata dadea bacalaureatul(apropo proasta idee,mai bine stateam acasa),dat fiind ca era aglomerat traficul colega mea a decis sa parcheze masina la 3 strazi de incinta liceului.Eu avand probleme cu inima; nu am putut sa merg prin canicula;asa ca am decis sa raman in masina(idee si mai proasta). La cateva momente dupa plecarea colegei mele,am auzit usa din spate deschizandu-se,nu am dat importanta crezand ca e ea. Peste cateva secunde am simtit o lama la gat,nu m-am spriat asa tare,dar cand omul a sarit scaunul si a trecut in fata am incremenit de teama,disperare si uimire. De ce? Omul care ma ataca acum,era exact cel ce ma atacase la 14 ani! Mi-a tinut mainile,dar la un moment dat a vrut sa se desfaca la pantaloni,si mi-a eliberat o mana,atunci paralizata de frica am intins usor mana si am deblocat usa,imediat ce usa s-a deschis l-am impins afara. A cazut din masina,iar eu intr-o fractiune de secunda am blocat usile la loc. Peste ceva timp a venit colega mea si am facut ceea ce trebuia sa fac de mult,am mers la politie.A fost arestat a doua zi pentru tentativa de viol,deoarece cutitul cu care ma amenitase a fost gasit in masina. La o saptamna a fost condamnat la cativa ani de inchisoare. Credeti ca sa termina? ei bine nu;la doua saptamani dupa a fost eliberat pe cautiune;cautiune platita de sotia sa.A inceput sa ma hartuiasca,si la 3 zile am mers iar la politie si l-am acuzat de hartuire. A fost arestat acum fara drept de cautiune,si a mai primit un an de inchisoare...Cam asta e cosmarul meu...