by gabi18 on Tue Jul 13, 2010 7:27 pm
by gabi18 on Tue Jul 13, 2010 7:27 pm 

Buna  ziua! Am 18 ani , iar acum aproximativ 3 luni ,  un  eveniment tragic mi-a  schimbat  viata  radical.Planuisem o excursie la  munte,  impreuna cu 3 prieteni foarte  buni, de  ceva  timp, insa  aceasta  nu a mai  avut  loc.Am  plecat  la  drum patru si ne-am intors  acasa  doar  doi.Nenorocirea s-a intamplat la  jumatatea  drumului ,spre  destinatie , cand o masina , a  carei conducator pierduse  controlul volanului , a ibzbito frontal pe cea  in  care  ma  aflam.La  volanul masini , in care eram , se gasea Irina , cea mai buna prietena a mea, pe care  o stiam de  o viata, in dreapta  acesteia prietenul ei iar  eu eram pe  bancheta din spate cu un alt prieten foarte bun , Adi.Impactul a  fost dezastruos.Am  fost propulasti , datorita  impactului , 30 m  de  locul accidentului.Din nefericire doi dintre  noi s-au stins in accea zi.Irina si prietenul ei au murit pe  loc iar  Adi si eu am reusit  sa   scapam ,  pintr-un  miracol , doar  cu cateva  rani  usoare.In  urma  acestui  eveniment am  devenit un ALT OM!Refuz  sa  accept realitatea ,  refuz sa  rad si sa  ma  simt  bine asa  cum o faceam odata , doresc sa  fiu lasata singura tot  timpul , lucru pe  care il evitam complet inainte  de  accident,sunt  constienta ca imi neglijesc familia si prieteni insa in acest  moment  viata  nu  mai are  nici un sens  pentru  mine!!Pierderea Irinei  mi-a  cauzat  un soc pe  care nu cred  ca il  voi putea  depasi.Mi-a  fost mai mult decat o prietena, mi-a  fost ca  o sora. Am parte  de  cosmaruri , in legatura cu accidentul , noapte  de  noapte , prezint o oarecare teama  de  masinile  de  pe  strada care ma  fac  sa  retraiesc clipele  de   cosmar din accea  zi.Ma  simt lipsit  de  orice  putere.Doresc  sa  fiu ajutata , dar  nu stiu ce m-ar  face  sa   imi  revin ,  refuz ajutorul familiei si al  prietenilor doarece  stiu ca orice  mi-ar spune  si  ar  face , nu ma  va  ajuta sa  trec peste  aceasta trauma.Incep sa  imi doresc  sa  fi murit  si  eu in accea  zi, pentru a imi usura prezentul si viitorul.Simt ca  cedez , doresc sa  fiu ajutata  insa nu  cred ca  imi  voi reveni vreodata.Ce sa fac in acest stadiu?