lipsa de maturitate ?

Moderator: admin

lipsa de maturitate ?

Postby Doria27 on Tue Dec 14, 2010 10:48 am

Buna ziua
Desi comunicam f bine cu fiul nostru de 21 de ani ,se pare ca am ajuns intr-un punct in care nu noi ,parintii lui nu stim ce sa facem ..
Baiatul nostru ,student in anul 2 la fac de informatica ,un adolescent bun la invatatura , cu multe diplome ,nu reuseste sa obtina "diploma pt atitudine in viata ".Este in trupa de dans a facultatii unde a cunoscut o fata .Dupa aproximativ 2 sapatamani de relatie frumoasa ca doi indragostiti ,ea devine mai rece ca la final sa-i spuna ca nu stie ce simte pt el si ca ar fi mai bine sa devina amici .
Fiul meu a fost f deschis cu noi parintii , suntem prieteni cu el ,ne intelegem f bine si comunicam .El ne-a spus ca nu o vrea amica , iubiti sau nimic (mentionez ca nu si-au inceput viata sexuala niciunul ).A pus punct relatiei dar ea a revenit dupa 5 zile si el a aacceptat relatia dar .I-a dat sansa relatiei dar tot asa au decurs lucrurile .
Pana la urma el a calcat peste demnitatea de barbat (ea stie ce simte el pt ea ,afirmand ca stie ce are el in suflet pt ea ) si a acceptat relatia ca amici el sperand ca astfel sa reuseasca sa o faca sa-l iubeasca .
Eu sunt revoltata de lipsa lui de atitudine .Nu si-a respectat ce-a spus ,nu pt noi ci fata de el .Chiar el a recunoscut ca-si bate joc de el si totusi dupa o zi de indiferenta fata de ea cedeaza .
Va rog sa-mi dati un sfat ,ce sa fac ,cum sa ma port intr-oo situatie ca acesta .Sotul meu este mai categoric ,il lasa in pace dar eu nu suport comportamentul lui .
Stiu cu siguranta (din ce mi-a povestit atunci cand era suparat ) ca ea se foloseste de el sa o ajute in anumite situatii ,ea fiind in ultimul an ,sustine licenta ..
Esti pur si simplu instabil ,acum sustine ca renunta categoric ,ca nu o mai baga in seama si dupa ceva timp cand ea il abordeaza el cedeaza .
Multumesc pt intelegere
Doria27
Doria27
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 14, 2010 7:54 am

Return to Probleme individuale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron