stari de anxietate si atacuri de panica

Moderator: admin

stari de anxietate si atacuri de panica

Postby leeloo_20 on Mon Jan 10, 2011 2:19 pm

Am 25 de ani si sufar de stari de anxietate si atacuri de panica si as vrea sa stiu cum pot sa scap de ele. Am avut trei pana acum in decursul mai multor ani si au pornit toate cu o mare dezamagire sentimentala. Din pacate persoana care a provocat aceasta situatie este inca in cercul de prieteni si chiar daca sunt constienta ca nu mai am nicio problema cu acesta si am incercat sa-l evit cat am putut de mult, inca imi creeaza aceste stari de anxietate. De fapt prezeta acestei persoane imi readuce in minte starile rele prin care am trecut si pur si simplu mi-e frica de aceste stari: insomnii, greata, lipsa poftei de mancare, palpitatii, etc. Chiar daca stiu ca persoana respectiva nu are nicio vina si nu el, practic, imi face rau, este declansatorul acestor stari. Imi este frica sa vorbesc cu prietenii sau cu sotul pentru ca m-ar putea crede nebuna, dar nu vreau sa mai trec prin aceste stari de panica si anxietate. In momentul acesta ma confrunt cu ceva probleme care imi creeaza destul de mult stres si amplifica si aceasta stare. Pur si simplu imi este frica ca eu sunt factorul care atrage aceste probleme si starile mi le creez singura , dar nu le pot controla. Va rog sa-mi dati un sfat!
leeloo_20
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 10, 2011 1:50 pm

Re: stari de anxietate si atacuri de panica

Postby marinelaelena on Tue Jan 11, 2011 4:00 pm

Buna, ma numesc, Marinela si am 26 de ani, sunt noua pe acest forum. Ca sii voi am sii eu aceleasi probleme cu atacurile de panica, ameteli nodurii in gat durerii osoase, si zilnic durerii ingrozitoare de cap.
De o luna de zile am facut o vizita psihiatrica sii mi s-a recomandat dimineata 1 compresa de prozac de 20 de mg, sii de 3 ori pe zi 1 compresa orosolubila de tavor de 1mg, iar dupa o luna nu se vede nici o schimbare.
Va scriu pe acest site, pt ca nici eu nu am cu cine vorbii despre aceste starii, pt ca daca incep sa zic ce am, toti imi reproseaza ca le zic mereu aceleasi chestii, mai mult mi se reproseaza ca nu am chef de nimic sii sunt mereu bosumflata, cum sa nu fiu in asemenea hal.
Zilele aste am programare sa ma duc sii la psiholog, nu stiu nici cum va fii sau daca ma voi duce. Am sa va tin la curent, iar daca ati gasit voi primii vreo rezolvare spunetine-o la toti cei de pe forum.
Va multumesc.
marinelaelena
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 06, 2011 5:22 pm

Re: stari de anxietate si atacuri de panica

Postby leeloo_20 on Thu Jan 13, 2011 10:35 am

As vrea sa stiu cum a decurs sedinta la psiholog, pentru ca as vrea si eu sa merg.
leeloo_20
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 10, 2011 1:50 pm

Re: stari de anxietate si atacuri de panica

Postby marinelaelena on Fri Jan 14, 2011 9:45 pm

prima sedinta a fost destul de bine, linistita,....acum sa vedem urmatoarele. nu stiu ce sa zic sii pt mine este prima data cand merg la psiholog
marinelaelena
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 06, 2011 5:22 pm


Return to Probleme individuale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron