sedinte doar online ?!

Moderator: admin

sedinte doar online ?!

Postby SiminaB on Wed Apr 06, 2011 4:06 pm

As vrea sa stiu daca se pot face sedinte doar online sau se poate vindeca depresia citind, studiind...Nu mi-as permite sedinte la un cabinet chiar daca as vrea sa merg si am nevoie de un psiholog...sau psihiatru, nici nu stiu.
Multumesc
SiminaB
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 06, 2011 8:20 am

Re: sedinte doar online ?!

Postby Psih Irina Paraschiv on Mon Jul 23, 2012 10:54 am

Buna Simina,

In primul rand ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat.

Imi pare rau sa aud ca te confrunti cu depresie. Cred ca iti este foarte greu si de aceea ma bucur ca ai apelat la sfatul unui psihoterapeut.

In principiu depresia este o stare emotionala negativa care ne afecteaza pe multe planuri ale vietii noastre. E important de stiut totusi ca psihotterapia cognitiv comportamentala are rata de succes foarte buna in tratarea acestor tipuri de stari si cu efect bun pe termen lung.
Psihotrapia autoadministrata (prin carti citite) este eficienta pana la un punct. Desi e foarte posibil sa intelegi anumite procese psihice care au loc in mintea ta si sa lucrezi singura spre a le schimba, daca starile depresive sunt prezente de mai mult timp atunci poate fi mai greu sa treci peste ele intr-un mod eficient singura.
De cat timp te confrunti cu aceste stari?

Daca psihoterapia la cabinet sau online (prin SKype sau Yahoo Messeger cu audio video) iti este ne - accesibila financiar, cabinetul nostru are in derulare un program online de psihoterapie si dezvoltare personala care te poate ajuta foarte bine in intelege aceste stari si a le depasi intr-un mod eficient. Psihoterapia prin acest programs e desfasoara exclusiv online, cu sedinte in fiecare zi, cu asistenta zilnica din partea unui psihoterapeut care te va ghida sedinta dupa sedinta in a-ti identifica gandurile si procesele psihice care duc la stari de depresie si in a-ti schimba aceste ganduri cu unele care iti vor permite sa te bucuri din nou de viata.
Costul acestui program, lunar, este mult mai mic decat psihoterapia in cabinet si de aceea cred ca iti va fi mai usor accesibil, iar primele 3 sedinte sunt gratuite.
Poti citi mai multe despre aceasta aplicatie si sa incepi psihoterapia chiar astazi pe http://www.gandestesanatos.ro

Sper ca am reusit sa iti fiu de ajutor.
Te invit sa imi scrii in continuare pentru mai multe informatii.
O zi frumoasa!
Psihoterapeut Irina Paraschiv
0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Probleme individuale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron