Ma numesc L , mai am doua luni si fac 39 de ani , sunt casatorit de la 18 ani , am un baiat de 19 ani ,student anul 1 si o fetita de 18 ani eleva in clasa a-11-a . Provin dintr-o fam. saraca si sotia mea, din una foarte saraca . Am muncit impreuna si am asigurat copiilor tot ce le-a trebuit plus o educatie foarte buna . S-ar fi putut si mai mult dar atat am stiut noi atunci datorita pozitiei noastre sociale .
Relatia mea si a sotiei a inceput cu 1,5 ani pana sa ne casatorim ,eu elev la profesionala si ea eleva in clasa a-8-a . Dupa scurt timp am avut relatii intime ,ea fiind fata mare . In clasa a-9-a ea a abandonat scoala ,din cauza saraciei . In urma unui scandal al tatalui ei (un betiv ) cu mine i-am cerut ori sa se casatoreasca cu mine ori sa punem capat relatiei dintre noi ,gandindu-ma ca taicasu la aflarea vestii ca nu mai e virgina o sa-i faca rau (o ameninta ca o omoara ) .Si ea ma ameninta ca o sa se arunce in fata trenului . constrans de imprejurari am fugit amandoi la parintii mei si ne-am casatorit fara nunta fara acte . A ramas gravida in scurt timp . Casatoria a inceput cu certuri ,chiar si batai la inceput (ne bateam amandoi ) .Un an am lucrat impreuna ,apoi numai eu . Dupa cinci ani auzind ca se fac disponibilizari unde lucram mi-am luat cal si caruta , o vaca ,sa putem supravietui daca raman fara servici . am primit in curte un baiat mai mic cu vreo 2 ani , amarat , de fel din Pitesti , sa ma ajute in gospodarie contra mancare ,tigari si ceva banuti dupa posibilitati . Toamna i-am trimis pe amandoi la taiat de coceni (pe camp ) , veneau noaptea acasa . O vecina mi-a spus ca se sarutau si se imbratisau pe camp . Nu am crezut-o ,dar lucrurile s-au petrecut in asa fel de am depistat ca asa era . Ea a recunoscut ca s-au sarutat ca a mangaiat-o peste tot si unde numai eu ar fi trebuit sa am acces , dar ca nu au facut sex . Atunci i-am zis ca o sa stau cu ea pana se fac copii mari sa nu-i las fara tata si sa-i educ asa cum trebuie . intre timp ne-am luat masina , am renovat casa ,am inceput una noua , am deschis o firma de constructii , un magazin ,dar eu am suferit foarte mult si nu cred nici acum ca ea mi-a spus adevarul . Am inceput sa am relatii cu multe femei ,fete si din razbunare si din dorinta de aventura , cautarea femeii perfecte .Acum 4,5 ani am cunoscut o fata ,X ,fusese casatorita 9 ani ,barbatul plecase in Spania si a venit cu alta de acolo abandonand-o cu doi copii mici 5 ani si 9 ani . Am cunoscut-o prin intermediul unui frate al ei care lucra la firma mea . E mai mica cu 10 ani decat mine . la momentul respectiv umblam cu multe fete . M-am indragostit rapid si foarte tare de fata asta . Am petrecut cu ea clipe unice mam ajutat-o sa divorteze si sa obtina copii ,dupa sase luni m-am mutat cu ea ,cu chirie ,apoi am cumparat o casuta unde sa stam . X a fost abandonata de mica ,crescuta de bunici , maritata de la 15 ani ,cu o situatie materiala dezastruoasa . Este frumoasa , educata bine , curata ,cuminte ,dar reactioneaza fara sa gandeasca si e foarte geloasa ,iar eu sunt inebunit dupa ea si ea dupa mine . In perioada cat am stat cu ea ,3 ani , am mers zilnic la copii ,dar noptile le-am petrecut cu X . Am dat faliment , am pierdut tot si pe langa toate astea in ianuarie a plecat si X la mamaia ei ,datorita geloziei (credea ca merg la fosta sotie nu la copii ). Acum vrea sa ne impacam ,sa ne mutam din nou impreuna , dar eu cand a plecat ea i-am dat toate lucrurile din casa de mila ei si am plecat la copii , la casa cealalta ,casa asta lasand-o goala . In astia patru ani fosta sotie a sperat intruna ca o sa ma intorc la ea . in primul an de la 95 kg a ajuns la 65 , a plans mult si a suferit , apoi s-a resemnat ,dar nu a renuntat la mine . n-am auzit sa o mai fi avut vreo relatie . Din ianuarie pana acum am stat cu copii ,dar m-am intalnit mereu cu X .Ne-am certat des ,fiind amandoi foarte gelosi ,dar nu putem sta unul fara altul . Eu simt ca o iau razna daca nu o vad mai multe zile . Am incercat sa refac relatia cu fosta sotie dar nu o pot saruta ,nu o pot strange in brate , nu-i pot spune ca o iubesc . Cu X pot face toate astea si din tot sufletul . Nu sunt divortat de fosta sotie , deci e si actuala , tin foarte mult la ea dar ca la o sora , sunt constient ca daca raman cu ea ,din punct de vedere material e mai bine ,poate si pentru copii , cu toate ca ei sunt mari acum . Nu stiu ce sa fac ,nu vreau sa fac rau la nimeni , dar nici asa nu mai pot continua . Va rog din suflet sa-mi dati un sfat , sa-mi luminati un pic mintea . Va multumesc ! Cu stima L ! Ma iertati ,poate nu m-am exprimat prea corect si detaliat , am incercat sa fiu cat mai scurt .