Page 1 of 1

VA ROG SA MA AJUTATI

PostPosted: Mon Oct 12, 2009 9:19 am
by analexa
buna ziua, va cer disperata ajutorul , intucat nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred despre mine, despre cine sunt si ce vreau de fapt de la viata.
Ani la rand 15, m-am chinuit intr-o casnicie alturi de un om alcoolic, nu mai pot sa-mi dau seama daca l-am iubit sau nu, daca il mai iubesc sau nu.
Viata alaturi de el a fost stresanta, la bautura devenea violent si arunca cu lucruri prin casa , rupea ,distrugea , fara sa tina cont ca era si copilul de fata.
Indiferent de cum ma purtam cu el cand bea simteam o ura profunda din partea lui. La fel se purta si cu mama lui , care locuia cu noi.
El imi reproseaza continuu ca nu i-am aratat putina dragoste si ca nu il iubesc , ca sunt o persoana rece.si ca de aia bea.Dar eu vesnic eram stresata de ceva, si eu aveam nevoie si eu de dragoste si dargaleasenie din partea lui ca sa pot oferi. El voia numai sex.Si pentru ca bea eu il refuzam si toate intra intro bucla care nu se mai termina.
Cand nu bea , dimineata, avea sentimente de regret si-mi facea o mie de promisiuni , pe care , culmea , le credeam si mereu speram ca se va indrepta.
Nu e un om prost, e scolit si e cu functie.Nu a dat in mine si nici in copil.
Certe ca dupa ani de chin , in urma unui scandal , am plecat la parinti , impreuna cu copilul.Suntem plecati de acasa de 1 an i 3 luni
Au urmat din partea lui rugaminti promisiuni, eu nu mai am avut incredere sa ma intorc , mi-a fost teama, el avea caderi si reveniri.Cand avea reveniri, parac aveam si eu o raza de speranta , dar intram in panica , ma intrebam ce ma fac dac se lasa si ma intorc.Va putea fii bine? a avut o tenta iva de suicid (asa zice el) s-a lasta cu internare. Apoi internari la psihiatrie, ma rog a fost un an greu. a suferit cumplit si eu de asemenea. copilul nu a vrut sa-l vada( are 11 ani) .
Ei, la un moment dat a intilnit o fata, cu care s-a cuplat. ea il ajuta foarte mult se pare, merge cu el la alcoolici anonimi , la manastiri, fac excursii (ceea ce noi nu faceam, pentru ca nu aveai cu cine), dar el in loc sa fie multumit de viata lui, tot pe mine ma cauta, si daca nu ma cauta el il caut eu, se da in sufletul meu o lupta crancena.De abut tot mai bea dar progresele se vad, numai ca nu reuseste sa nu bea 3--4 zile la rand.dar e cert ca se stapineste, eu stiu ca un alcoolic trebuie sa fie abstinet total. El tot spera sa se impace cu mine. si eu as vrea dar mi-e teama de un nou esec. Mi-e teama de asemenea sa ma impic si intr-o alta relatie.Cei drept nici nu am cunoscut pe nimeni in acest an.
Mai pe scurt sentimentele mele sunt in continua schimbare.
Cateodata cred ca daca as fi mai iubitoare, m-as ocupa mai mult de el, l-as ingriji, ar reusi si ne-ar fi bine, dar daca el face un pas eu dau inapoi, si ma sis gindesc ca ce ma fac , cum sa fac fata la toate, cred ca la cea mia mica greseala din partea mea ar face iar scandal.am mii de ganduri si scenarii in minte si nu stiu ce sa fac. simt o greutate in suflet si orice as face ma razgindesc si zic ca e mai bine altfel. nu mai ma pot concentra la nimic.vesnic ma gandesc numai a sta, noaptea ma scol de la 4 si tot la ast ama gandesc.Mie teama sa nu o iau razna.
Ce trebuie sa fac, sa pot lua o decizie, sa fiu capabila sa iau o decizie indiferent care si sa fiu de acord si a doua zi cu aceasta decizie.