O solutie!

Moderator: admin

O solutie!

Postby umbra on Wed Nov 24, 2010 12:21 pm

Buna ziua, sunt casatorita de 9 ani si o fetita de 8 ani, relatia mea cu sotul s-a racit de cand am nascut, nu a mai fost ca inainte, toata atentia s-a indreptat catre bebe si nu prea mai eram tandri unul cu celalalt, am stat doi ani acasa dupa care am mers la serviciu, copilul l-am lasat in grija soacrei pana ma intorceam eu. Nu prea avea ea grija de copil asa cum trebuia si a inceput sa se imbolnaveasca fetita, mergeam cu ea la doctor din doua-n doua saptamani, racea puternic, febra 39 etc. etc. La 3 ani jumate am operat-o de polipi si amigdalide si am ramas cu ea acasa, nu m-am mai dus la serviciu, asta fiind in 2005.

Problema este ca nu mai suport sa stau acasa, fetita merge la scoala, sotul la serviciu si eu raman singura in casa, fac ceea ce trebuie facut si apoi stau, nu am o prietena unde sa merg si eu la o cafea....doar pe internet. Dar cel mai grav lucru este ca nu mai pot comunica cu nimeni, m-am inchis in mine si sufar enorm. :cry:

Relatia cu sotul este una amicala sa zic asa, nu suport sa se atinga de mine , il resping de fiecare data si stiu ca nu e normal, dar ceva din mine nu vrea.A incercat sa vorbeasca cu mine, ce e cu mine, de ce il resping, nu-l mai iubesc ????????
Ce ma deranjeaza la el este faptul ca vine seara la 16:00 acasa, mananca, doarme putin, daca mai este ceva de facut face, daca nu nu si pleaca la socrii, dupa care vine pe la orele 19-20 acasa, iar mananca se pune in pat si adoarme, daca fetita vrea sa se joace cu el nu poate ca este obosit, deci comunicarea noastra este 0. Si in zilele libere isi gaseste de lucru . Ca femeie mai simt nevoia de o iesire, sa fac cumparaturi, astea se intampla foarte rar.

Va multumesc daca ma cititi!
umbra
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2010 10:36 am

Re: O solutie!

Postby andreea1001 on Wed Nov 24, 2010 7:25 pm

Sper ca acest post despre cum sa ne mulam caracterul si comportamentul dupa persoana iubita sa te ajute. mult succes
andreea1001
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:18 am

Re: O solutie!

Postby umbra on Thu Nov 25, 2010 6:27 am

Multumesc Andreea.
umbra
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2010 10:36 am


Return to Probleme de cuplu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron