BUNA ZIUA.....ma numesc ionela si sunt casatorita de 2 ani....am un copil minunat de 6 luni...pana aici ar fi totul ok. Problema mea este urmatoarea: sotul meu dupa ce am nascut s-a simtit neglijat si a cautat alinare in bratele alteia...nu ar fi fost nici o problema daca era o aventura....dar se pare ca s-a indragostit de aceea fata, care la randul ei era casatorita si a divortat ulterior.....am incercat sa rezolv problema cand am aflat....l-am dat si afara din casa, l-am trimis la ea....dar s-a intors dupa o zi ca nu poate sa stea fara noi.....si ca a incheiat relatia cu aceea fata...ar fi fost bine daca era asa....dupa 2 luni dupa ce s-a intors acasa am aflat ca tot ce a spus au fost niste minciuni si ca ei si-au vazut de planuri....in plus se gandeau ca o sa ma inlature din calea lor incet, o sa ma faca sa ma satur de nepasarea lui....dar nu a fost asa, am simtit ca ceva e in neregula si am continuat sa ma interesez daca se mai vad....si asa a fost.In prezent suntem in relatii bune....ea e plecata in concediu din oras...se pare ca nu au mai luat legatura....problema e ca el nu stie ce sa aleaga si ce sa faca....L-am iertat ptr tot ce a facut dar.....inca nu stiu ce vrea, desi ne facem planuri si ne comportam ca o familie normala....asta, cred, pana se va intoarce domnisoara...ptr ca de fiecare data cand vorbeste cu ea se schimba totul..........cum sa fac si ce sa fac? nu mai am putere sa astept sa se decida odata...nu stiu pe ce drum sunt....casatorita cu familie sau singura cu un copil?
Cum sa procedez sa nu plece de acasa, sa stea cu noi.....Am mai deschis subiectul sapt asta dar a spus ca inca nu e hotarat...deja au trecut 2 sapt de cand s-a descoperit totul iar si tot nu stie ce sa faca, ca urmare nu stiu nici eu....mi-e ff greu sa ma comport normal asteptand sa imi spuna daca va continua alaturi de noi sau nu...as vrea sa abordez problema si in alte moduri de cat am facut-o.....sa ne vedem de viata....pentru ca alaturi de ea nu o sa fie niciodata fericit....mama lui nu o accepta, pe el parinti ei nu il accepta....nu cred ca o va duce ff bine.....si daca ma insel....pana la urma nu vreau decat sa ii fie bine... as vrea pararea cuiva din afara....nu numai de la cei apropiati. .....
VA ROG DATI-MI UN SFAT....VA MULTUMESC