Oferta pentru studenti - CNPT 2011

Moderator: admin

Oferta pentru studenti - CNPT 2011

Postby Ana-Maria on Sat Sep 17, 2011 2:34 pm

1. Esti student si ai sub 26 de ani?
2. Esti interesat sa faci parte la activitatile viitoarelor tale cercuri profesionale?
3. Vrei sa afli mai multe despre trauma psihica si despre cum vei putea lucra cu oameni care sufera de pe urma efectelor sale?

Daca la intrebarile de mai sus raspunsul tau este "DA", atunci te asteptam la prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie, Bucuresti 2011.

Indiferent in ce an esti student si indiferent ce studiezi, fie ca vei deveni psiholog, medic, sociolog, avocat sau economist, ne-am gandit la tine, la viitorul specialist care va purta maine mesajul nostru de astazi.

Si pentru ca esti important si valoros pentru noi, pentru comunitatea stiintifica si pentru societate, iata pachetul de beneficii CNPT 2011 pe care l-am pregatit special pentru tine. Achitand o taxa de participare de 200 lei beneficiezi de:

1. Participare la toate activitatile plenarei congresului (3 zile dedicate prelegerilor sustinute de experti romani si internationali)

2. Doua seminarii gratuite, special concepute pentru tine, sa te poti familiariza inca din prima zi a evenimentului cu tot ceea ce inseamna psihotraumatologia si tot ceea ce implica trauma psihica umana

3. Posibilitatea de a participa la jumatate de pret la anumite seminarii* din cadrul congresului (50 lei/seminar)

* Viziteaza http://www.psihotraumatologie.ro, sectiunea Inscrieri, descarca formularul de inregistrare si vezi seminariile care sunt deschise studentilor.

GRABESTE-TE SUNT DOAR 20 DE LOCURI DISPONIBILE!
Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi:
0722.393.598
inscrieri@psihotraumatologie.ro
http://www.psihotraumatologie.ro
Ana-Maria
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:29 pm

Return to Altele

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron