Am sa incerc sa va expun in cateva cuvinte experienta mea in speranta ca va va ajuta sa scapati de aceste afectiuni care va pot incapacita in multe lucruri dar cel mai important fiind acela de a ne bucura de viata.
Totul a inceput acum vreo 9 ani cand am constatat ca in timp ce mancam si in timp ce mergeam cu masina imi transpirau mainile si avem o senzatie de lipsa de aer care imi creau o anumita stare de discomfort dar care imi treceau dupa o anumita perioada. Am fost la o gramada de doctori crezand ca am ceva fiziologic dar nici unul nu mi-a gasit ceva . Totul a fost suportabil pana cand cam la 1 an dupa ce mi-au aparut aceste simptome am facut un atac de panica. Intr-un final la vreo 2 luni de cand am facut atacul de panica dupa ce am fost iar la o gramada de doctori am ajuns la spitalul obregia la psihiatrie unde mi-a fost prescris un tratament cu seroxat .Am luat acest tratament timp de 8 ani in ficare an incercand sa ies din el dar nereusind. Dupa vreo 2 ani de seroxat citind pe internet am incercat sa discut cu psihiatrul despre oportunitatea unor sedinte de psihoterapie. Psihiatrul a fost de acord si m-a trimis la un psiholog tot din spital.Toata "psihoterapia" a durat vreo trei sedinte dintre care in una mi-a dat niste desene sa spun despre ele ce-mi inspira. In final mi-a spus ca nu am nimic. Am crezut ca asta o fi toata psihoterapia. Dar eu in continuare avean aceleasi stari de anxietate si panica. Anul acesta am decis sa las seroxatul si cautand pe internet am gasit siteul psihosolutii unde am vazut pe forum experientele celor care au facut psihoterapie si am optat pentru psihoterapie on line cu dl.dr. dinu gabriel. Dupa 4-5 sedinte nu-mi venea sa cred ca nu mai am acele simptome care ma chinuisera 8 ani de zile. Lipsa de informatie a mea si probabil si nepasarea unor medici a facut ca sa inghit timp de 8 ani seroxat. Acum ma simt din ce in ce mai bine nu am mai luat medicamente de 3 luni si lucrurile merg foarte bine.
Va recomand cu caldura pe dl. dr. dinu gabriel care va va scapa de anxietate si panica.