In primul rand va salut si la multi ani,ma numesc liviu ,scriu aici pentru ca am avut si eu probleme de panica si anxietate.Din experienta mea ,destul de neplacuta va pot spune ca e foarte important sa stati de vb cu voi insiva inainte de toate,sa recunoasteti ceea ce vi se intampla ,ca si exemplu :in vindecarea unui alcoolic ,primul pas spre vindecare e, sa recunoasca ca are o problema cu alcoolul.Acelasi sistem se aplica si aici ,in urma unor simptome simtite de fiecare in mod diferit,sa realizeze ca ceva nu e in regula cu ei si raspunsul nu e la medic,medicul se ocupa de partea fizica.E timpul sa traim si noi in 2013 si sa nu mai privim psihologii ca oamenii care trateaza nebunii ci ca ceea ce sunt si eu cred ca sunt oamenii care stiu sa interpreteze gandurile pe care noi le expunem foarte corect ,dupa care datorita experientei lor si studiilor lor iti fac un sumar si iti subliniiaza greselile pe care fiecare dintre noi le repetam atat obsesiv cat si subconstient.
Eu pentru lupta cu interpretarea gandurilor si dominarea subconstientului am laes-o pe IRINA PARASCHIV nu intamplator am scris numele ei cu majuscule,ci pentru faptul ca si profesionalismul de care a dat dovada e la fel de mare ca scrisul.
In concluzie ,dupa sedintele facute impreuna si sedintele trimise de catre irina zilnic intitulate,gandul zilei,am depasit cu succes etapa destul de neplacuta prin care am trecut ,am realizat ca interpretam propriile mele ganduri gresit ,dramatizam situatiile care imi creeau stres ,eram un vulcan ,un mic monstrulet in devenire injuram peste tot acasa ,in trafic etc .lucruri care m au impins spre depresie si anxietate.Lucrurile care par ca nu se pot sfarsi ,starile ,insomniile si altele ,sunt doar niste interpretari gresite ,nu le puteti vedea din pacate de unii singuri am patit-o si eu ,de aceea irina cred ca va ramane aici ,a fost si pentru mine si ii multumesc pe aceasata cale ,nu ezitati sa o cautati ,ii veti multumi si voi.