Cabinetul Psihosolutii este un loc dedicat imbunatatirii calitatii vietii persoanelor care ne trec pragul. Echipa noastra este formata din specialisti formati si educati in orientarea cognitiv compotamentala si care sunt pregatiti in a va oferi suportul de care aveti nevoie, fie ca va confruntati cu diferite probleme emotionale, cu situatii in care nu stiti cum sa reactionati, cu relatii de cuplu sau interpersonale dificile, sau doar doriti dezvoltare personala. 

Mai mult, tehnicile validate stiintific sunt la baza abordari noastre. 

Dintre orientarile practice intalnite in psihoterapie, scoala cognitiv-comportamentala se bucura de cea mai mare incredere la nivelul comunitatii stiintifice internationale. Aceasta se datoreaza faptului ca atat principiile teoretice pe care se fundamenteaza cat si protocoalele de interventie terapeutica, au un suport stiintific in ceea ce priveste eficacitatea lor.

Teoria cognitiva sustine ca nu evenimentele declansatoare cauzeaza stresul, ci modul in care noi ne raportam la acestea. In practica, psihoterapia cognitiv-comportamentala incearca sa identifice si sa restructureze modul in care o persoana se raporteaza la un anumit subiect, ajungand astfel la o intelegere clara a problemei, la redefinirea acesteia si in cele din urma la o repozitionare confortabila fata de subiect.

Mai mult decat inlaturarea emotiilor negative si a stresului cauzat de acestea, scopul final al acestui tip de terapiei este ca in cele din urma clientul sa devina propriul sau terapeut, invatand tehnicile prin care isi va putea restructura singur gandurile in viitor.

 Este important de stiut ca psihoterapeutul tau va folosi numai tehnici care si-au dovedit validitatea atat practica cat si teoretica in studii empirice desfasurate in studii controlate. Acest lucru este foarte important pentru desfasurarea psihoterapiei si pentru atingerea unor rezultate viabile si de lunga durata.

Oferim consiliere psihologica si psihoterapie pentru:

  • probleme personale: stres, anxietate, atacuri de panica, nevroze, depresii, tentative de suicid, fobii, obsesii, insomnii, dependente (alcool, medicamente, droguri, jocuri de noroc), timiditate, echilibru emotional, de comunicare, de vorbire, ticuri, furie, agresivitate, cosmaruri;
  • probleme in relatie: partener, copii, parinti,prieteni, sefi, colegi, stari conflictuale;
  • dificultati de relationare si emotionale la copii si adolescenti;
  • alte probleme sau dificultati

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.