Ajutor psihologic pentru diaspora

Mai toti avem cate un prieten, un frate, o sora sau un parinte care lucreaza in afara tarii, pentru un trai mai bun si sanse mai mari de reusita profesionala. Sunt foarte multi romani in Spania, Italia, U.K., Olanda, Germania si lista poate continua foarte mult.

Chiar daca in afara tarii, de cele mai multe ori, conditiile de viata sunt mai bune, asta nu inseamna ca este usor. Probleme pot sa apara, fie ca sunt la serviciu, fie in relatia de cuplu sau in familie, astfe incat, foarte multi romani dezvolta depresii, atacuri de panica, anxietate sau alte tulburari psihice chinuitoare, plus ca cei mai multi au nevoie de putina consiliere psihologica sau dezvoltare personala.

Am cunoscut romani care au incercat sa faca psihoterapie cu un psiholog strain. Putini au reusit sa se faca intelesi cu adevarat, astfel incat nevoia i-a determinat sa caute un specialist roman.

Dezvoltarea comunicarii online a influentat si domeniul psihologiei, asa incat psihoterapia online s-a perfectionat de la an la an. Nu numai ca sedintele de terapie (care dureaza aprox. 50 de min.) se pot tine pe Skype sau Messenger cu video, insa au aparut programe, aplicatii online din ce in ce mai complexe, care te ajuta sa evaluezi starile emotionale sau comportamentele care te deranjeaza.

In concluzie, romanii din diaspora pot primi ajutor psihologic si fara sa fie nevoie sa se intoarca acasa.
Exista psihoterapeuti specialisti, cu experienta, care te pot ajuta sa iti intelegi emotiile, sa inveti sa ti le controlezi si sa te bucuri din plin de tot ce este bun si frumos in viata ta!

Ca sa intelegi cum te poate ajuta psihoterapia cognitiv-comportamentala, te poti inregistra in programul nostru online de pe www.gandestesanatos.ro si vei beneficia de 3 sedinte-lectii gratuite, iar un psiholog te va contacta ca sa te ajute in acest demers de regasire a echilibrului.

Psiholog Gabriel Dinu

0724.306.188

gabriel.dinu@psihosolutii.ro
www.gandestesanatos.ro
www.psihosolutii.ro