Atacul de panică peste hotare – ce poţi face (ce soluţii ai)

Există multe probleme cu care se confruntă şi la care trebuie sa se adapteze românii care emigrează în altă ţară: mediul, oamenii, cultura, un nou serviciu, noi prieteni, etc., si toate acestea în absenţa atmosferei de siguranţă de acasă. Pe lângă toate aceste aspecte mai apar şi tensiuni provocate de noile servicii şi sisteme medicale dintre care unele sunt mult diferite de România şi medicii de aici.

Cu atât mai mult este dificil de găsit şi de relaţionat cu un psiholog din altă ţară, în altă limbă şi cu altă viziune asupra vieţii şi a credinţelor legate de viaţă.

Şi aici intervine dilema: ce facem? Cum putem apela la ajutor în momentul în care panica şi anxietatea îşi fac apariţia şi ne afectează viaţa? Nu ne mai putem bucura, nu mai avem acelaşi randament la muncă, relaţiile sociale sunt diminuate şi nu mai ştim care este drumul de urmat.

Soluţia inovatoare o reprezintă www.gandestesanatos.ro, un program de psihoterapie online, care îţi oferă tot ce primeşti de la o psihoterapie ţinută în cabinet si chiar mai mult. Există interacţiunea aproape permanentă cu un psihoterapeut şi asigurarea unei confidenţialităţi totale. Ai acces permanent la explicaţii, primeşti îndrumări şi suport de la un psihoterapeut cu experienţă şi poţi beneficia de cate o şedinţa – lecţie nouă în fiecare zi (ce durează între 5 şi 20 de minute, le poţi accesa oricând de-a lungul unei zile şi poţi parcurge chiar mai multe într-o zi). Ai posibilitatea şi de a face şedinţe online pe skype sau messenger unde poţi discuta 50 de minte cu psihologul în aceeaşi manieră ca şedinţele din cabinet.

Ca să înţelegeţi foarte bine cum vă poate ajuta psihoterapia cognitiv-comportamentala online, veţi putea accesa gratuit primele 3 şedinţe – lecţii.

Înregistraţi-vă acum pe www.gandestesanatos.ro si faceţi primul pas important in drumul către echilibrarea psihica.

 

Roxana Niculescu

Psihoterapeut

Telefon: 0722.762.805

Email: roxana.niculescu@psihosolutii.ro

www.gandestesanatos.ro

www.psihosolutii.ro