Dezvoltarea personala la psihoterapeuti

Acum 12 ani cand am inceput formarea in psihoterapia cognitiv comportamentala, dezvoltarea personala a durat 3 ani. Acest proces, insa, continua pe intreg parcursul vietii, deoarece lumea se schimba, stiinta avanseaza si pot sa apara mereu alte provocari in viata.

 

Este foarte greu pentru un psihoterapeut sa nu fie deloc afectat de problemele si greutatile oamenilor pe care ii consiliaza, insa important este sa fie atat de putin afectat incat sa-si mentina obiectivitatea, sa se poata concentra si sa faca tot ce este omeneste posibil sa ii ajute pe acestia sa isi regaseasca linistea, sa inceapa sa priveasca viata cu mai mult optimism, sa gandeasca mai constructiv si sa se bucure iar de tot ce este frumos si bun in viata lor.

 

In echipa noastra de psihoterapeuti punem accentul foarte mult pe o continua dezvoltare personala, in paralel cu o continua dezvoltare profesionala, astfel incat sa putem spune cat mai des ca am mai ajutat inca o persoana sa se cunoasca, sa se inteleaga si sa se bucure.

 

Daca esti psiholog, si chiar psihoterapeut, investeste chiar de astazi in dezvoltarea ta personala. Primii pasi ii poti face gratuit parcurgand primele 3 sedinte-lectii din programul nostru online de dezvoltare personala. Inregistreaza-te acum, in cel mult 2 minute, dand click AICI.

 

Gabriel Dinu

Psihoterapeut

0724.306.188

gabriel.dinu@psihosolutii.ro

www.gandestesanatos.ro

www.psihosolutii.ro