Diferenta dintre tristete si depresie

Asadar, dupa cum reiese din aceste definiti, cuvintele nu sunt sinonime. Tristetea este o stare de mahnire, iar depresia este o tulburare psihica ce necesita tratament medicamentos si interventie psihoterapeutica.

Este foarte important in momentul in care va dati seama ca starea dumneavoastra sufera modificari serioase care ar putea conduce la simptomatologia depresiei sa luati imediat legatura cu un specialist. De asemenea daca vedeti ca cineva din familia dumneavostra trece prin niste momente mai grele, incercati sa il ajutati si nu spuneti ca este doar o stare trecatoare deoarece nu este asa.

Sa nu uitam ca nu este grav sa ceri ajutorul si nici sa primesti ajutor; este grav sa ai nevoie de ajutor si tu sa te prefaci ca nu ai nevoie de nimeni.

Apeleaza la ajutor pentru a-ti putea redobandi echilibrul psihic si emotional si pentru a te putea bucura din nu de viata! Daca nu poti ajunge la cabinetele noastre din Bucuresti sau Cluj, te asteptam pe www.gandestesanatos.ro! Sedintele se pot tine si pe Skype sau Yahoo Messenger cu voce. Acestea dureaza 50 de minute, iar continutul lor este identic cu cel al sedintelor de la cabinet.

Inregistreaza-te acum!

Succes!

Psiholog Andreea Neacsu

www.gandestesanatos.ro

www.psihosolutii.ro