Esti furios/furioasa? Scapa de furie!

Foarte important este ca in exact momentul in care te-ai infuriat pe cineva, constient sau inconstient, vrei sa il/o faci sa sufere. Si cum faci asta? Prin reprosuri, jigniri,  ironie, ignoranta si prin violenta Din acest motiv furia este atât de daunatoare.

Cine nu si-a pierdut niciodata cumpatul cu partenerul de viata, cu parintii, cu fratii, cu copiii, cu colegii sau cu prietenii?

Ai prefera sa iti controlezi furia? Primul lucru pe care este nevoie sa il afli este ca ea poate fi controlata. Nu este usor, dar se poate. Vrei sa afli si cum? Aici te putem ajuta noi. Vrei sa si faci demersuri in acest sens?

Va trebui sa constientizezi de ce ai face acest efort, de ce ti-ai controla furia. Asta doar tu o poti sti. Ca sa nu-ti pierzi relatia de cuplu? Ca sa nu-ti strici relatia cu parintii sau cu copiii? Ca sa ai o atmosfera mai buna la serviciu? Ca sa nu te mai chinuie furia sau chiar ura? Ar fi mai buna viata ta fara furie in ea?
Foarte multi oameni cred ca secretul este sa nu mai simti nimic, nicio emotie negativa, pur si simplu sa nu-ti pese. Gresit! Scopul este sa simti maxim suparare, deoarece supararea iti permite sa comunici constructiv, sa gasesti si sa propui solutii, sa nu incepi sa ataci (sa faci reprosuri inutile, sa jignesti sau sa lovesti etc.).

Important este ca depinde foarte mult de tine ca sa scapi de furie!

Fa-ti o programare la cabinet sau poti apela la programul nostru de psihoterapie online

O zi frumoasa!

Psiholog Gabriel Dinu
Tel.: 0724.306.188
Mail:
gabriel.dinu@psihosolutii.ro