Comunicat – Participa gratuit la a V-a editie a conferintei “Femei de cariera”

Woman2Woman.ro te invita la a V-a editie a conferintei „Femei de cariera”, desfasurata sambata, 19 martie 2016, la Premier Palace din Bucuresti. In cadrul evenimentului, femei de cariera si specialisti iti vor impartasi din experienta lor ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera. Afla de ce calitati ai nevoie pentru a deveni antreprenor, care sunt calitatile pe care trebuie sa si le dezvolte o femeie de cariera si multe altele.

Ca de fiecare data, organizatorii iti vor aduce multa informatie care sa te ajute in cariera si in viata profesionala, speakeri cu experienta si povesti care sa te inspire, dar si premii si surprize.

Conferinta este moderata de Dorina Florea (TVR) si ii va avea ca speakeri pe Gigi Ghinea (psiholog si scriitoare), Mihaela Stoica (Client Service Director pastel), Emilia Branzan (Industry Manager Branding Google Romania), Adina Sandor (General Manager People Hunters), Gabriel Dinu (psihoterapeut Psihosolutii), Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania).

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali SEOmark.ro (cursuri SEO – cursuri si servicii pentru business-uri online) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Editura All, Linkage Romania, Creative News si Pac Pac Sudios.

Partener media principal: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Inscrie-te completand formularul din pagina evenimentului si participa gratuit la conferinta.