Participa GRATUIT la conferinta Femei de cariera. Gabriel Dinu este unul dintre speakeri.

Sapte speakeri, vedete si specialisti, printre care si psihoterapeutul Gabriel Dinu (fondatorul Psihosolutii), te asteapta la a VI-a editie a conferintei Femei de cariera. Speakerii sunt pregatiti sa iti impartaseasca experiente, idei si ponturi pentru reusita in cariera si antreprenoriat. Evenimentul are loc pe 23 noiembrie (miercuri), in Bucuresti si este organizat de Woman2Woman.ro.

Evenimentele Woman2Woman.ro, concepute cu drag ca evenimente cadou pentru cititoarele site-ului si pentru femei, in general, se bucura de aprecierea publicului feminin si nu numai. Daca esti interesata de cariera, antreprenoriat si dezvoltare personala, participa si tu Gratuit la eveniment.

Alaturi de Gabriel Dinu (psihoterapeutul Psihosolutii) vor sustine discursuri legate de cariera si dezvoltare personala Nadine (vedeta TV si speaker motivational), Adina Sandor (Managing Director People Hunters), Laura Pascu (PR ECC Romania), Andreea Tudose (Director de marketing si vanzari Premier Palace Hotel & Spa), Florentina Gionea (specialist in nutritie energetica) si Cristina Oncescu (senior strategic planner al agentiei Pastel).

Speakerii sunt gata sa te inspire si sa iti aduca cele mai importante si utile informatii despre cariera si antreprenoriat.

Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera” si afla ceea ce trebuie sa stii pentru a obtine succesul in plan profesional. Locurile sunt limitate, grabeste-te sa te inscrii in pagina conferintei de aici.

Speakeri si teme

Nadine (vedeta TV si speaker motivational) a pus bazele conceptului DREAMBOARD si se transforma in speaker motivational!

Dupa ce, pe 4 noiembrie, a sustinut primul sau workshop, pe 23 noiembrie vine la a VI-a editie a conferintei Femei de cariera pentru a vorbi despre experientele sale, dar si despre noul capitol profesional al carui motto este: “Viseaza, Vizualizeaza, Realizeaza”.

In cadrul prezentarilor sale, Nadine isi va spune povestea si va indemna oamenii sa faca alegeri diferite pentru indeplinirea visurilor lor. Ea a facut-o deja si mai are inca multe de aratat!

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie si membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

In cadrul evenimentului din 23 noiembrie, el va discuta despre rolul increderii in sine pentru o cariera de succes. Astfel, vei avea ocazia sa afli cum iti poti imbunatati increderea in tine pentru a obtine eficienta maxima la locul de munca si pentru o ascensiune frumoasa in cariera.

Vino sa il intalnesti pe Gabriel Dinu. Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera” si afla ceea ce trebuie sa stii pentru a obtine succes in plan profesional. Locurile sunt limitate, grabeste-te sa te inscrii in pagina conferintei de aici.

Adina Sandor, Managing Director People Hunters – companie de recrutare si executive search – vorbeste despre modul in care te vad companiile de recrutare si executive search inca dinainte de a te cunoaste face to face.

Vei avea ocazia sa afli cum arata continutul de calitate al unui CV si cum vad companiile profilul tau atunci cand il selecteaza sau nu pentru pasul urmator.

In plus vei putea pleca acasa cu un check-list care iti va oferi posibilitatea sa obtii intalniri de succes pentru cariera ta.

Laura Pascu, PR Manager ECC Romania, a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Pe langa experienta in cadrul companiilor de media, Laura a testat si antreprenoriatul in cateva proiecte.

Astfel, tema aleasa pentru a VI-a editie a conferintei “Femei de cariera” organizata de Woman2Woman.ro este “Antreprenoriatul si viata personala”.

Laura ne va vorbi despre avantajele antreprenoriatului, despre care spune ca nu e asa usor cum pare, dar si despre cum il poti integra in viata personala, despre time management si eficienta.

Andreea Tudose (Director de marketing si vanzari Premier Palace Hotel & Spa) este constienta ca reusita in cariera si in afaceri nu inseamna doar munca.

Relaxarea isi are rolul ei bine definit, iar obtinerea unei capacitati sporite de concentrare si putere de munca sunt direct influentate de modul in care ne alocam si ne ocupam timpul liber. Tocmai de aceea, tema abordata in cadrul evenimentului va fi “Importanta relaxarii in obtinerea celor mai bune rezultate in cariera si afaceri”.

Florentina Gionea (specialist in nutritie energetica) va discuta despre obstacolele care te impiedica sa obtii mai multa energie, dar va aduce si solutii prin care sa aduci mai multa energie in cariera ta.

Florentina te va invata cateva tehnici de Nutritie Energetica cu aplicare imediata si iti va explica formula energetica a succesului profesional. Toate aceste informatii si multe altele ti le va prezenta in cadrul prezentarii cu tema “Mai mult timp si energie pentru cariera ta”.

Cristina Oncescu (senior strategic planner al agentiei Pastel). Cristina are 22 de ani de experienta in publicitate, dintre care 14 la Client Service si 8 la Strategie.

Pasionata de comunicare si de tot ceea ce este nou, Cristina a avut ocazia sa interactioneze si sa colaboreze cu oameni din domenii si departamente diferite. Astfel, in cadrul conferintei, ea ne va vorbi despre ce a invatat ea despre cariera si meseria bine facuta de la ospatarii hotelului Belvedere din Olimp.

La fel ca la editiile precedente ale conferintelor Woman2Woman.ro, Dorina Florea (jurnalist TVR) va fi moderatoarea evenimentului.

Conferinta este sustinuta de sponsorul principal, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), de sponsorii secundari, Al PR!, Himalaya Wellness, ECC Romania (Centrul European al Consumatorilor din Romania), SEOmark.ro, dar si de partenerul media principal, Acasa.ro, de partenerii media secundari, Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising, Ziare.com si de blogurile partenere, DianaSolomon.wordpress.com, PRcafe.ro si ralucauluiteanu.eu.

Vino si tu la conferinta “Femei de cariera” si afla ceea ce trebuie sa stii pentru a obtine succesul in plan profesional. Participa GRATUIT, inscrie-te aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-23-noiembrie-2016-editia-vi