Seminar ‘Un cuplu armonios si un copil echilibrat’

Familia este primul nucleu al societății, ce oferă stabilitate și speranță. În zilele noastre, statisticile spun că numărul divorțurilor este în creștere, tocmai de aceea problemele din familie merită toată atenția noastră. Familia ne asigură dezvoltarea umană și stabilitatea, în timp ce joacă un rol important în motivare și realizarea cu mai mare ușurință a obiectivelor.

În perioada 4 – 5 noiembrie, în numai două zile de seminar ai șansa să descoperi tot ce trebuie să știi pentru a avea o comunicare eficientă cu membrii familiei tale. Evenimentul va avea loc la Magic Place Parc, din Drumul Taberei (strada Drumul Taberei nr. 115, sector 6, Bucuresti).

Psihoterapeutul Gabriel Dinu, cu experiență de peste 13 ani în domeniu, va fi psihologul familiei tale! “În cele două zile de seminar vom aborda două teme, extrem de importante pentru orice familie: 1. comunicarea și iubirea din cuplu; 2. vei învăța cum să-ți ajuți copilul să devină un adult de succes.

Cum vom face asta? În primul rând e bine să știi că iubirea nu e niciodată de ajuns! Secretul unui cuplu de succes stă în cât de bine se înțeleg partenerii. Este important să comunicăm eficient. Este important să ne simțim iubiți. Este important să ne certăm eficient, mai ales când există și copii în familie. Împreună vom descoperi problemele tale și vom găsi rezolvarea lor.

În privința copilului tău, chiar dacă știi ce e mai bine pentru el, poți învăța cum să-l motivezi și cum să-l ajuți să ajungă un adult de succes. Seminarul nostru este dedicat familiei. Familiei tale! Notează-ți în calendar 4 și 5 noiembrie și află cum să ai o familie mai fericită”, a declarat psihoterapeutul Gabriel Dinu.

De ce să alegi acest seminar?

– Pentru că vei descoperi lucruri care îți vor îmbunătăți viața de familie.

– Pentru că este un seminar 2 în 1, într-un weekend de vis cu transport și pensiune completă lângă București.

– Pentru că vei învăța că diferențele dintre noi sunt pentru a ne completa, nu pentru a ne distruge.

– Pentru că vei învăța cum să îți rezolvi conflictele cu “happy end”.

– Pentru că vei învăța cum să cultivi încrederea în relație și cum să comunici eficient.

TARIFE:

– 1 prezentare de două ore cu psihoterapeut Gabriel Dinu + 1 sesiune de întrebări și răspunsuri – 170 lei/persoană*
– 2 prezentări de câte 2 ore cu psihoterapeut Gabriel Dinu + 2 sesiuni de întrebări și răspunsuri – 330 lei/persoană*

* Daca plata se face pana pe 25 octombrie. Dupa acea data, taxele vor fi de 220 lei, respectiv 400 lei. De asemenea, daca se achita taxa pana pe 25 octombrie, se vor primi cadouri de la Editura Litera, Meli – Melo si Farmec/Gerovital.

* Copiii au 50% discount la sala de jocuri si se pot distra in cel mai mare loc de joaca din Romania pe timpul seminariilor.

Psihoterapeutul Gabriel Dinu are o experiență de peste 13 ani, și pe lângă Facultatea de Psihologie și formarea în psihoterapie cognitiv comportamentală la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, a urmat cursuri importante printre care: “Cursul de Interviu Motivațional” susținut de David S. Prescott, LICSW din USA, “Cursul de formare profesională continuă în Tulburarea Obsesiv-Compulsivă – modele și intervenții cognitiv comportamentale” – Târgu Mureș, “Cursul de formare continuă – Terapia cuplului, aplicații în terapia de cuplu și familie” – București, „Training în intervenții cognitive și comportamentale în consilierea cuplului și familiei” (Trainer: Dr. Frank M. Dattilio) – București.

De asemenea, în calitatea sa de psihoterapeut, Gabriel Dinu a susținut seminarii în cadrul unor companii importante, a fost speaker la diferite conferințe și a realizat primul program de psihoterapie online din România, Gândește Sănătos.

Sponsori: Editura Litera, Farmec, Meli Melo – Paris.

Parteneri media: Kfetele.ro, Eva.ro, Replica Vedetelor Events, Gandeste Sanatos, Mamica urbana

Pentru inscrierile online, plata se poate realiza direct in contul RO13BRDE445SV79532134450, deschis la BRD sucursala Triumf, nume Cristina Toma.

Pentru orice detalii, scrieti la adresa de mail gabriel.dinu@psihosolutii.ro sau sunati la nr. 0724.306.188.