Sfaturi pentru o viata fericita

Acesta este un moment bun ca sa te intrebi daca ai o viata fericita. Inainte, sa ne gandim ce este o viata fericita.
Ai vazut oameni fericiti? Ce faceau, cum vorbeau, cum gandeau, cum simteau? Cum ti-ai dat seama ca sunt fericiti?

Mie mi se pare destul de simplu. Cred ca oamenii fericiti sunt aceia care au momente pline de bucurie, de fericire. Interesant este ca oamenii se pot bucura de aproape orice si aproape ca nu conteaza atat de mult daca sunt sanatosi, avuti, au familie, prieteni, cariera.

Am vazut oameni care se bucurau din plin de viata chiar daca aveau o boala grava, aveau datorii, au fost parasiti de familie sau prieteni.

Primul pas spre a fi fericit este sa poti avea emotii pozitive, sa fii echilibrat din punct de vedere psihic, sa nu fii sub puterea emotiilor negative.
Cand vei reusi acest lucru, toata viata ta se schimba: esti multumit, te bucuri usor, prietenii si familia te cauta, ai succes in profesie. In concluzie, esti fericit!

Prima conditie este sa scapi de depresie, de stres, de anxietate, de panica, de timiditate, de furie si sa iti dobandesti un bun autocontrol al emotiilor. Iti poti lua viata in maini, iti poti oferi bucurie si fericire daca iti vei putea controla emotiile. Acest lucru nu este foarte greu si aici intervine psihoterapia. Te face sa te intelegi, sa te cunosti, sa te echilibrezi. Apoi, bucuria si fericirea iti vor fi la indemana!

Este important ca nu e neaparat nevoie sa vii la cabinet, ci poti face PSIHOTERAPIE ONLINE. Afla mai multe despre cum poti primi ajutor, despre cum poti primi fericirea in viata ta chiar de la cei care au apelat la psihoterapie si au scris pe FORUM.

Intra acum pe www.gandestesanatos.ro, si inregistreaza-te! Vei beneficia de primele 3 sedinte-lectii gratuit.

Iti doresc o viata frumoasa, cu fericire din plin!

Psiholog Gabriel Dinu
Tel.: 0724.306.188
Mail: gabriel.dinu@psihosolutii.ro
Web: www.gandestesanatos.ro